Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със спирачките.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със спирачките.

Колеги днес ходих да ми погледнат спирачките.Провериха ми апаратите всичко е ок бутала водачи няма проблем,обаче двете ляви"предна и задна" спирачки просто ги няма.От помпата до абс модула има налягане но след него няма при апаратите.На таблото не свети нищо,имат съмнение за абс модула.Мерси предварително за мненията ви.
    156 1.9 JTD 105hp

Аз доколкото знам спирачките са на кръст предна лява-задна дясна и предна дясна задна лява. Ако нямаш отпред и отзад само отляво би трябвало и отдясно да няма.

Comment

Прочетох доста по темата,но не срещнах моя проблем.Сега като каза се замислих че не провериха задното дясно,и най вероятно спирам само с предно дястно.Ужас
      Last edited by b0jo; d.m.y г., 20:09.
      156 1.9 JTD 105hp

Comment

Абс разпределителя се указа.При обезвъздушаване се появи течноста при трите апарата, само на заден десен неще да текне.Разхлабих връзката при тръбичката до апарата,за да проверя дали не е запушен мекия,но и от там нищо,леко просълзи но до там.Имали вариант АБС разпределителя да е прецакан само за задно дястно,а другите 3 кръга да му работят.
        Last edited by b0jo; d.m.y г., 18:32.
        156 1.9 JTD 105hp

Comment

И при мен при обезвъздушаване от АБС на задна дясна тръбичка не хвърчи течност, както на останалите три, но на преглед не излизат големи отклонения, спирачките са си съвсем добре.
          Не е това причината.
          1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Working...
          X